Helge Nyberg

About us

Helge Nyberg är en internationell aktör med försäljning av vårt unika truck- och vagnkoncept i 60 länder. Huvudkontoret ligger i Sverige med tillverkning och utveckling i Ulricehamn.
Vårt produktvarumärke Ergobjörn har utvecklats av oss själva med fokus på att göra vardagen bättre och enklare för våra kunder.
Vår långa erfarenhet av tillverkning och utveckling sedan starten 1958, då grundaren Helge Nyberg utvecklade den första plockvagnen, har skapat en kunskap som ger garantier för en modern, stabil och säker kvalité. Vårt standardutbud av vagnar erbjuds via stora katalogbolag i Europa likväl som i vår egen webbshop.
Vårt truck- och vagnkoncept säljs även genom vår partner Toyota Material Handling. Den egna säljkåren agerar som specialister på intern materialhantering och besöker kunder för att finna bästa lösning för varje enskilt företag. Det medför att många av våra lösningar är kundanpassade lösningar där vagnar har anpassats efter de olika behoven som finns. Vår säljkår utgår från både Sverige och Tyskland. Som Specialister på intern materialhantering, vill vi erbjuda våra kunder ständigt högre effektivitet, bättre ergonomi och en positiv lönsamhetsutveckling.

Highlighted product

Products

News

Job ads

Contact us

Scroll to Top