Meet the team – Sofie Dagnelid

Sofie Dagnelid - spindeln i nätet

Sofie Dagnelid är Head of Cluster för Logistics & Automation och är den som ser till att mässan blir den absolut bästa mässan för logistikbranschen. Hon är spindeln i nätet som leder och håller ihop resten av teamet med ett stort leende på läpparna. 

Sofie, du har under många år arbetat med olika mässkoncept på Easyfairs. Vad tycker du är spännande med Logistics & Automation?

Under mina 11 år på Easyfairs har jag nästan arbetat med hela vår portfölj av mässor vilket ger ett fantastiskt perspektiv. Logistics & Automation är en del av vårt globala varumärke och mässan finns representerad ute i Europa. Det ger oss ett nätverk som är oslagbart. Sedan är frågorna som diskuteras i branschen väldigt spännande!

Logistics & Automation kommer tillbaka till Stockholm i oktober 2023. Redan nu har vi många intressanta diskussioner med vårt nätverk, Advisory Board, utställare och besökare. Vi ser fram emot att ses på Kistamässan den 4-5 oktober 2023.

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Live musik ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är en härlig känsla att få uppleva musik på det sättet. Efter alla uppskjutna konserter så ligger de nu tätt i kalendern. Danko Jones var magiska på Pustervik och näst på tur blir Volbeat 🤘

Idrott har alltid varit en stor del i mitt liv. Jag har spelat både bandy och hockey och älskade känslan av en perfekt passning. Nu är jag ledare i innebandyskolan för mina döttrar och blir lika lycklig varje gång man ser glädjen i idrotten och att i tidig ålder få inspirera till samarbete och lagkänsla.

 

Jag är helt tokig i grönkål. I sallader, gratänger, rostad i ugnen som tillbehör. Har ni tips och recept så tar jag tacksamt emot det för det är helt fantastiskt gott!

Vill du komma i kontakt med Sofie så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Logistics & Automation på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top