Constructor Sverige AB - Kvalitet och kunskap för din förvaring!

Constructor Sverige AB är företaget som tillverkar och säljer högkvalitativa lager-, arkiv- och logistiklösningar för användning i fabriker, lagerlokaler, distributionscentraler, arkiv, kontor, museer, bibliotek, medicinska institutioner, butiker och många andra tillämpningar. Vi hälsar dem varmt välkomna till Logstics & Automation mässan den 4-5 oktober 2023 på Kistamässan. 

1. Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Constructor är en innovativ och branschledande leverantör av lagerinredning och logistiklösningar som revolutionerar lagerhantering. Vi erbjuder en fullständig lösning för våra kunder, från planering till installation, inklusive eftermarknadsservice och support. Välkommen till vår monter K:19 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera specifika behov och krav samt få en inblick i de senaste trenderna inom logistik, automation, förvaring och lagersäkerhet.

2. Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
I år kommer vi att fokusera på pall- och hyllsystem som tar vara på varje millimeter av lagringsutrymmet utan att ge avkall på effektivitet. Vi kommer att visa hur rätt tillbehör enkelt kan öka ert varuflöde, säkerhet och ergonomi på lagret, för att hjälpa ert lager att nå sin fulla potential.

Halvautomatiska pallsystem
Upplev effektiviteten i vår kompaktlagring med Pallet Shuttle, som är perfekt för gods med hög omsättning och snabbt ökar er kapacitet.
Mobila pallställ MOVO, vårt dynamiska pallsystem som kan ge upp till dubbelt så stor lagerkapacitet med funktionella tillbehör.

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top