Logistics & Automation Stockholm 2023

AirImage Luftkvalitetssensor är ett intelligent system för övervakning och kontroll av inomhusluftkvaliteten (IAQ) för att skapa bra IAQ och göra energibesparingar. Allt styrs via vårt användargränssnitt.

AirImage Luftkvalitetssensor

AirImage Luftkvalitetssensor är ett intelligent system för övervakning och kontroll av inomhusluftkvaliteten (IAQ) för att skapa bra IAQ och göra energibesparingar. Allt styrs via vårt användargränssnitt.

AutoStore

AutoStore

AUTOSTORE® Lagersystem för automatisk lagring och hämtning av varor AutoStore är ett unikt automatiskt lager- och (AS/RS, Automated Storage & Retrieval System), och är det mest kompakta systemet på marknaden. Med skräddarsydda lösningar baserad på standardmoduler, revolutionerar Element Logic hanteringen av små/mellanstora gods för våra kunder, och gör internlogistiken till en konkurrensfördel.

Brother TD-D – Etikettskrivare

Brother TD-D – Etikettskrivare

Med Brothers serie TD-skrivare kan du snabbt skriva ut etiketter, kvitton och patientarmband. Etikettskrivarna av bordsmodell är perfekta för medelstora utskriftsvolymer och för applikationer som kräver en relativt kort etikettlivslängd. – Upp till 4-tums etikettskrivare som möjliggör en mängd olika utskriftsbredder – Växla enkelt mellan pappersrullar och etikettrullar – Designad med tillbehör som passar alla …

Brother TD-D – Etikettskrivare Read More »

Brother TD-T – Etikettskrivare med termotransferteknik

Brother TD-T – Etikettskrivare med termotransferteknik

Brothers serie av etikettskrivare med termotransferteknik erbjuder möjlighet att skriva ut etiketter, kvitton och patientarmband – snabbt och enkelt. Etikettskrivarna med termotransfer är perfekta för medelstora utskriftsvolymer och tillämpningar där hållbarhet och långa etikettlivslängd är avgörande. – Färgband för termisk överföring ger högkvalitativa, hållbara etikettutskrifter och hållbara resultat – Skriv ut på olika typer av …

Brother TD-T – Etikettskrivare med termotransferteknik Read More »

Brother TJ –  Industriell etikettskrivare

Brother TJ – Industriell etikettskrivare

Brother TJ industriella etikettskrivare erbjuder prestanda som du kan lita på för att hålla jämna steg med den ökande efterfrågan. Brothers etikettskrivare för stora volymer har utformats för att säkerställa minimal stilleståndstid och maximal produktivitet genom snabba utskriftshastigheter, stor rullkapacitet och inbyggd hållbarhet. Vi är övertygade om att våra industriella högvolymskrivare uppfyller de ökande kraven …

Brother TJ – Industriell etikettskrivare Read More »

Bryt & Lås • Lockout & Tagout

Bryt & Lås • Lockout & Tagout

Full kontroll och färre olyckor vid underhåll och reparationer. Förebygg olyckor genom att ha full kontroll vid underhåll och reparationer med rätt utrustning för brytning och låsning av processer, energi och flöden. Med genomtänkt Bryt & Lås, eller Lockout & Tagout som det också kallas, förhindras energi i alla former att frigöras okontrollerat. Ett bra …

Bryt & Lås • Lockout & Tagout Read More »

Camfil City

Camfil City

Effektiv ventilation och luftrening är av största vikt för att skydda både människor, processer och miljön. Titta in i Camfil City för att se hur du renar luften i just din verksamhet.

Camfil Luftrenare City-M och City-S

Camfil Luftrenare City-M och City-S

Camfils luftrenare i City-serien är den idealiska lösningen för dålig luft och andra luftkvalitetsproblem på ditt kontor eller publika miljöer. Genom att använda HEPA- och molekylärfilter avlägsnas luftföroreningar enkelt och effektivt och kvaliteten på luften blir snabbt och effektivt avsevärt mycket bättre. Du känner skillnaden. Varje gång du tar ett djupt andetag.

CamVane – Väderskydd/Intagsgaller

CamVane – Väderskydd/Intagsgaller

Intagsgaller som installeras i luftintaget på byggnaders fasad och skyddar HVAC-systemet mot regn och löv. Camfils effektiva väderskydd filtrerar bort vattnet – innan det når luftfiltret i ventilationsystemet. Det är ett speciellt utvecklat intagsgaller som fångar vattendropparna och dränerar bort dem med upp till 100 % effektivitet.

CC 2000 – Luftrenare för industrier och andra dammiga miljöer, effektiv i ytor upp till 300m². Utrustad med HEPA-filter som standard med flexibelt utbud av kompletterande förfiltrering.

CC 2000 – Luftrenare

Luftrenare för industrier och andra dammiga miljöer, effektiv i ytor upp till 300m². Utrustad med HEPA-filter som standard med flexibelt utbud av kompletterande förfiltrering.

Scroll to Top