Monterpaket och sponsring

Vi har smarta monterlösningar med en grundidé att det ska vara enkelt, kul och effektivt att ställa ut. Din monter levereras därför färdigbyggd och står redo när du anländer. Det gör att du som utställare istället kan fokusera på det du faktiskt är här för att göra – nämligen affärerna!  

Boka din monter genom tre enkla steg. Välj den monter som passar din verksamhet nedan. När du valt monter bestämmer du ett marknadsföringspaket. Klar? Du är nu redo att ställa ut!  Har du en annan idé om hur du vill medverka? Tveka inte på att kontakta oss, vi skräddarsyr gärna en medverkan just för er.

1. VÄLJ MONTER

DIGITALA MARKNADSFÖRINGSPAKET FÖR MAXIMAL EXPONERING

Standardmonter

Montrar från 6 kvm och uppåt

  • Golvyta
  • Vita väggar
  • Grundavgift
  • Matta
  • Ett eluttag 230 V
  • En spotlight per 4 kvm
  • Två stolar
  • Ett bord
  • Städning2. VÄLJ MARKNADSFÖRINGSPAKET

easygo

Förbättra ditt mässdeltagande med EasyGo-marknadsföringspaketet! Genom våra digitala verktyg kan du smidigt samla in leads och öka synligheten för ditt företag före, under och efter mässan. Skapa en imponerande närvaro och attrahera rätt publik med skräddarsydda lösningar.

Nyfiken på mer?
easygo_Logistics&Automation

3. VÄLJ SPONSRINGSPAKET

Sponsringsmöjligheter

Vill ni få extra synlighet eller sticka ut ur mängden på ett helt unikt sätt? På plats erbjuder vi mängder av alternativa möjligheter som ni kan förstärka er närvaro genom. Exempelvis kan du sponsra mötesplatsens kanske mest välbesökta plats – scenen, eller varför inte synas runt alla våra besökares hals genom att sponsra nyckelbanden?

Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser – Utmana oss med en ny idé eller kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som ger bäst utdelning för just ert syfte. Men glöm inte bort, sponsringarna är exklusiva och begränsade, så vänta inte på bättre tider utan agera direkt för störst valmöjlighet.

AGV Live Performance

På Logistics & Automation gör vi det enkelt för dig att på ett effektivt sätt demonstrera era AGV:ers vassaste egenskaper för en bred och köpstark kundgrupp. AGV Live Performance är en yta där du kan skapa en hinderbana som utmanar och  visar de funktioner som just era AGV:er medför. Bli en del av vårt nya koncept och få era AGV:er att sticka ut ur mängden. 

KONTAKTA OSS

Scroll to Top