framtidens
logistikarena

För varje dag som går blir logistiken allt mer automatiserad och komplex. Därför är mötesplatsen Logistics & Automation framtagen för att bättre matcha logistikbran­schens senaste innovationer och framtidsutmaningar.

På mässan Logistics & Automation visas den senaste tekniken inom in­tralogisk och effektiva logistiklösningar. Här kan ni ta marknadsandelar, träffa nya kunder och stärka banden till era befintliga kontakter. Gör en säker investering för era framtida affärer och visa marknaden att ni är en viktig spelare att räkna med i den snabba utvecklingen.

Stort tack för 2023 års mässa – vi ses nästa gång 1-2 oktober 2025 på Kistamässan!

I FOKUS PÅ LOGISTICS & AUTOMATION

Från AI och teknikutveckling till end-of-line lösningar för handeln och 4PL
Automation av arbetsprocesser och teknikutveckling inom logistik skapar ett tydligt värdeskapande för samtliga aktörer inom logistikbranchen. Automation ger en lättillgänglihet och är en ökad resurs för att främja logistiksaktörers tillväxt. På Logistics & Automation 2023 är automation en självklar del.

Nya affärsmodeller, effektivisering av transporter
I en snabbt växande nationell och internationell logistikmarknad är effektivisering och uppdaterade affärsmodeller nödvändiga. Detta för att behålla sin konkurrenskraft mot konkurrenter, samtidigt för bemöta samhällets ökade krav på logistikbranschen. Logistics & Automation 2023 fokuserar därför på innovationer.

Strategier, design och cirkularitet. Nya lagar & standarder
Samhällsansvar är idag en obligatorisk punkt för samtliga aktörer inom logistikbranschen. Aktörer som integrerar hållbarhet i sin kultur har både fördelar mot konkurrenter och det ökade kravet ifrån samhället. Hållbarhet är därför en viktig del av Logistics & Automation 2023!

Nyheter

Mässguiden 2023

Logistics & Automation är den helt nylanserade mötesplatsen som är utformad för att bättre matcha logistikbranschens snabba utveckling. En arena med nya format som kan växa övertid och stå stark som den självklara platsen för Sveriges alla logistiker att vända sig till för att träffas, utbildas och göra affärer. Logistics & Automation är 2023 den modernaste logistikmässan som samlar över 70 leverantörer med allt ifrån heta uppstickare till tunga nyckelleverantörer. På plats presenteras ett gediget seminarieprogram fyllt med branschhjältar, skarpa forskare och viktiga influensers. 

PARALLELLT MED EMPACK

Mötesplatsen arrangeras parallellt med den erkända förpackningsmässan Empack, ett beprövat framgångskoncept som bidrar till viktiga synergieffekter.

TECH

IoT, blockchain, AI, VR/AR, smart lagerhantering och system integratörer

LAGER & FASTIGHETER

Lösningar och design för framtidens lager

3PL & Transport

Lösningar inom tredjepartslogistik, transport & distribution 

AUTOMATION

inom logistik och förpackning

Registrera dig för nyhetsbrev!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Officiell mässpartner

mediapartner

Scroll to Top