Varför besöka?

UPPTÄCK FRAMTIDENS LOGISTIKARENA

FRAMTIDENS LOGISTIK

För varje dag som går blir logistiken allt mer automatiserad, komplex och snabbföränderlig. Det blir därför bara viktigare att hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna, nya lanseringar och vilka möjligheter som ligger framför oss. I just den utmaningen, att ständigt hålla sig up-to-date, kommer Logistics & Automation in i bilden som den självklara arenan för dig som vill säkerställa din plats i utvecklingen. 

Konceptet är enkelt – under två intensiva dagar samlar vi tunga nyckelleverantörer och heta uppstickare för att djupdyka i viktiga utmaningar i ett så lättillgängligt format som möjligt för dig. Träffa, lyssna, utbildas och uppdateras vid ett enda tillfälle av hela logistikbranschen. 

KLARA TALARE

Rickard Lyko

VD och Grundare av LYKO

Christer Olsson

Omtyckt inspirationsföreläsare och Årets talare 2019 föreläser om Livet som tillsammansprojekt

Thord Nossborn

Beteendevetare och VD föreläser om hur vi förstår och optimerar vår hjärnas kapacitet

NYLANSERINGAR I PROGRAMMET

LAUNCHPAD

LAUNCHPAD

Vad är på väg att entra marknaden? I våran Launchpad träffar du riktiga raketer med ny technologi och spännande lösningar för framtidens logistik.

TECH & INNOVATION THEATER

TECH THEATER

Vill du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna? På våran Tech & Innovation Theatre presenteras produktnyheter, nylanseringar och innovationer.

CARBON FREE FUTURE

CARBON FREE FUTURE

Konferensen för framtiden som fokuserar 100% på utmaningar och målsättningar för att uppnå en grönare framtid.

I FOKUS PÅ LOGISTICS & AUTOMATION 2023

Från AI och teknikutveckling till end-of-line lösningar för handeln och 4PL
Automation av arbetsprocesser och teknikutveckling inom logistik skapar ett tydligt värdeskapande för samtliga aktörer inom logistikbranchen. Automation ger en lättillgänglihet och är en ökad resurs för att främja logistiksaktörers tillväxt. På Logistics & Automation 2023 är automation en självklar del.

Nya affärsmodeller, effektivisering av transporter
I en snabbt växande nationell och internationell logistikmarknad är effektivisering och uppdaterade affärsmodeller nödvändiga. Detta för att behålla sin konkurrenskraft mot konkurrenter, samtidigt för bemöta samhällets ökade krav på logistikbranschen.
Logistics & Automation 2023 fokuserar därför på innovationer.

Strategier, design och cirkularitet. Nya lagar & standarder
Samhällsansvar är idag en obligatorisk punkt för samtliga aktörer inom logistikbranschen. Aktörer som integrerar hållbarhet i sin kultur har både fördelar mot konkurrenter och det ökade kravet ifrån samhället. Hållbarhet är därför en viktig del av Logistics & Automation 2023!

INNOVATION GALLERY

Produktnyheter, innovationer och nya tjänster som för branschen framåt. Ett av fokusomåderna för 2023 är Innovation. Därför kommer du som besökare redan i övre entrén att mötas av vår utställning Innovation Gallery. Här har alla utställande leverantörer möjligheten att exponera sina mest innovativa tjänster och produkter – och du som besökare kan enkelt få en överblick över 2023 års nyheter och innovationer. 

UPPDATERAS

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en plats som gör det enkelt för dig. Under två intensiva dagar samlar vi de senaste produktnyheterna, ger dig möjlighet att träffa ledande leverantörer och tankar dig med mänger av ny och nyttig inspiration

LYSSNA

Lyssna på mängder av seminariepunkter med allt ifrån de senaste forskningsrönen till imponerande pionjärer från branschen. Hela vårt seminarieprogram är kostnadsfritt för dig som besöker oss, något vi är mycket stolta över. 

TRÄFFA

Vi vet att rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept. Därför lägger vi extra stort krut på genomtänkta nätverksytor och mingel.

UTBILDAS

Att lära sig och utvecklas kan vara bland det roligaste som finns, eller åtminstone högst nödvändigt. Därför handplockar vi seminariepunkter och workshops som garanterat utveckla dig i din roll och vardag.

Håll dig uppdaterad!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top