Varför besöka?

UPPTÄCK FRAMTIDENS LOGISTIKARENA

FRAMTIDENS LOGISTIK

För varje dag som går blir logistiken allt mer automatiserad, komplex och snabbföränderlig. Det blir därför bara viktigare att hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna, nya lanseringar och vilka möjligheter som ligger framför oss. I just den utmaningen, att ständigt hålla sig up-to-date, kommer Logistics & Automation in i bilden som den självklara arenan för dig som vill säkerställa din plats i utvecklingen. 

Konceptet är enkelt – under två intensiva dagar samlar vi tunga nyckelleverantörer och heta uppstickare för att djupdyka i viktiga utmaningar i ett så lättillgängligt format som möjligt för dig. Träffa, lyssna, utbildas och uppdateras vid ett enda tillfälle av hela logistikbranschen. 

NYLANSERINGAR I PROGRAMMET

LAUNCHPAD

LAUNCHPAD

Vad är på väg att entra marknaden? I våran Launchpad träffar du riktiga raketer med ny technologi och spännande lösningar för framtidens logistik.

TECH & INNOVATION THEATER

TECH THEATER

Vill du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna? På våran Tech & Innovation Theatre presenteras produktnyheter, nylanseringar och innovationer.

LOGISTICS MEETINGS

LOGISTICS MEETINGS

Få ut maximalt av ditt mässbesök och boka in möten med dina viktigaste kontakter redan innan ditt besök med vår nya matchmaking tjänst.

CARBON FREE FUTURE

CARBON FREE FUTURE

Konferensen för framtiden som fokuserar 100% på utmaningar och målsättningar för att uppnå en kålfri framtid.

UPPDATERAS

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en plats som gör det enkelt för dig. Under två intensiva dagar samlar vi de senaste produktnyheterna, ger dig möjlighet att träffa ledande leverantörer och tankar dig med mänger av ny och nyttig inspiration

LYSSNA

Lyssna på mängder av seminariepunkter med allt ifrån de senaste forskningsrönen till imponerande pionjärer från branschen. Hela vårt seminarieprogram är kostnadsfritt för dig som besöker oss, något vi är mycket stolta över. 

TRÄFFA

Vi vet att rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept. Därför lägger vi extra stort krut på genomtänkta nätverksytor, mingel och lanserar en helt ny matchmaking tjänst till 2020.  

UTBILDAS

Att lära sig och utvecklas kan vara bland det roligaste som finns, eller åtminstone högst nödvändigt. Därför handplockar vi seminariepunkter och workshops som garanterat utveckla dig i din roll och vardag.

Håll dig uppdaterad!

Scroll to Top