Varför besöka?

UPPTÄCK FRAMTIDENS LOGISTIKARENA

FRAMTIDENS LOGISTIK

För varje dag som går blir logistiken allt mer automatiserad, komplex och snabbföränderlig. Det blir därför bara viktigare att hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna, nya lanseringar och vilka möjligheter som ligger framför oss. I just den utmaningen, att ständigt hålla sig up-to-date, kommer Logistics & Automation in i bilden som den självklara arenan för dig som vill säkerställa din plats i utvecklingen. 

Konceptet är enkelt – under två intensiva dagar samlar vi tunga nyckelleverantörer och heta uppstickare för att djupdyka i viktiga utmaningar i ett så lättillgängligt format som möjligt för dig. Träffa, lyssna, utbildas och uppdateras vid ett enda tillfälle av hela logistikbranschen. 

KLARA TALARE

Rickard Lyko

VD och Grundare av LYKO

Christer Olsson

Omtyckt inspirationsföreläsare och Årets talare 2019 föreläser om Livet som tillsammansprojekt

Thord Nossborn

Beteendevetare och VD föreläser om hur vi förstår och optimerar vår hjärnas kapacitet

NYLANSERINGAR I PROGRAMMET

LAUNCHPAD

LAUNCHPAD

Vad är på väg att entra marknaden? I våran Launchpad träffar du riktiga raketer med ny technologi och spännande lösningar för framtidens logistik.

TECH & INNOVATION THEATER

TECH THEATER

Vill du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna? På våran Tech & Innovation Theatre presenteras produktnyheter, nylanseringar och innovationer.

CARBON FREE FUTURE

CARBON FREE FUTURE

Konferensen för framtiden som fokuserar 100% på utmaningar och målsättningar för att uppnå en grönare framtid.

UPPDATERAS

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en plats som gör det enkelt för dig. Under två intensiva dagar samlar vi de senaste produktnyheterna, ger dig möjlighet att träffa ledande leverantörer och tankar dig med mänger av ny och nyttig inspiration

LYSSNA

Lyssna på mängder av seminariepunkter med allt ifrån de senaste forskningsrönen till imponerande pionjärer från branschen. Hela vårt seminarieprogram är kostnadsfritt för dig som besöker oss, något vi är mycket stolta över. 

TRÄFFA

Vi vet att rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept. Därför lägger vi extra stort krut på genomtänkta nätverksytor och mingel.

UTBILDAS

Att lära sig och utvecklas kan vara bland det roligaste som finns, eller åtminstone högst nödvändigt. Därför handplockar vi seminariepunkter och workshops som garanterat utveckla dig i din roll och vardag.

Upptäck vår logistikscen med mängder av innovativa föreläsningar och spännande case - Utvecklas i samarbete med årets scensponsor AJ Produkter

Håll dig uppdaterad!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top