Om oss

STORY OF LOGISTICS & AUTOMATION

HISTORIEN OM LOGISTICS & AUTOMATION

Logistics & Automation är den helt nylanserade mötesplatsen som är utformad för att bättre matcha logistikbranschens snabba utveckling. En arena med nya format som kan växa övertid och stå stark som den självklara platsen för Sveriges alla logistiker att vända sig till för att träffas, utbildas och göra affärer. Logistics & Automation är 2025 den modernaste logistikmässan som samlar allt ifrån heta uppstickare till tunga nyckelleverantörer. På plats presenteras ett gediget seminarieprogram fyllt med branschhjältar, skarpa forskare och viktiga influensers. 

MED LÅNG ERFARENHET I BAGAGET

Logistics & Automation är en nylansering som ursprungligen kommer från den omtyckta föregångaren Logistics & Distribution med över 8 år på nacken. Mycket är förändrat och förädlat till årets nykomling men våra riktiga framgångskoncept som kostnadsfri entré för besökare, öppna scener och effektiva affärer är såklart fortfarande viktiga ingredienser för vår nya mötesplats. 

ÖVER SVERIGES GRÄNSER

Logistics & Automation sträcker sig utanför Sveriges gränser och arrangeras i nio städer runt om i Europa. Tack vare den internationella prägeln kan vi både säkerställa att vi är på rätt spår och dra viktiga influenser från den europeiska marknaden. 

Map without date

Håll dig uppdaterad!

Scroll to Top