Ito Pallpack AB
Ito Pallpack AB

Ito Pallpack AB

Om oss

Vi älskar lager, logistik och e-handel och tycker det är otroligt roligt att designa och bygga lösningar som effektiviserar ditt lager, förbättrar dina anställdas arbetsmiljö och ökar din vinst.

Nyheter

Jobbannonser

Servicetekniker

Som servicetekniker arbetar du med regelbunden preventiv service och support, akut service och felsökningar av bland annat transportbanor, packmaskiner och palleteringssystem.

Även om du blir en del av en härlig och sammanvävd personalgrupp kommer största delen av ditt arbete vara självständigt och du bör således trivas i en roll där du tar mycket eget ansvar och initiativ.

I den här rollen förekommer många resor ut till våra kunder och du bör räkna med att ligga ute en till tre dagar per vecka. Övriga dagar utgår du från kontoret i Täby. I rollen ingår även att du medverkar vid installationer av systemlösningarna vilka kan pågå under några veckors tid, dessa görs alltid tillsammans med ett team och ger dig en bra förståelse för arbetsflödet. Därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta vår servicechef sebastian@pallpack.se Intervjuer kommer ske löpande.

View Jobs Ads »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top