Advisory Board

Med direkt anknytning till logistikbranschen

Vi har fyllt vårt Advisory Board med starka representanter ifrån näringslivet. Ett antal gånger per år samlas vi för att stämma av utvecklingen framåt och säkerställa att vi är på rätt spår för att alltid vara relevanta för både våra utställare och besökare. Det är med stor stolthet vi presenterar vårt Advisory Board, läs mer om representanterna nedan.

Matthias Kettelhoit

Nrep Logicenters

Idag arbetar Matthias som Head of Logicenters. Innan han kom till Logicneters tillbringade Matthias åtta år som VD för Aditro Logistics och utvecklade den till en av de största oberoende logistikleverantörerna i Norden. Dessförinnan var Matthias över 20 år på Schenker, BTL och Bilspedition

Ylva Rymer-Rythén

Sweco

Gruppchef för Logistikkonsulterna på Sweco Industry med dryga 20 års erfarenhet från Logistikbranschen. I roller som Linjechef, VD, Affärsutvecklare och Konsult.

Brinner för att finna och skapa effektiva och hållbara logistiklösningar för framtidens städer, industrier och företag.

Tobias Sjölin

Boozt

Tobias har sedan 2004 arbetat med ehandelssystem med speciellt fokus på logistik och finans. Sedan 2010 arbetar han på Boozt och har där varit med och byggt upp all den infrastruktur inom system och automatisering som har gjort Boozt till en storspelare inom fashion ecommerce som man är idag.

Hilda Hultén

Dagens Logistik

Hilda äger, driver och gör tidning Dagens Logistik med sajten dagenslogistik.se tillsammans med sin kollega Klara Eriksson. Dagens Logistik är Sveriges nya tidning för logistikbranschen och Hilda beskriver sig själv som en av Sveriges vassaste och nördigaste logistikjournalister.

Robin Hansson

Chalmers

Robin Hanson är teknologie doktor vid avdelningen för Supply and Operations Management vis Chalmers Tekniska Högskola. 

Scroll to Top