Turck Vilant Systems Oy, Finland Filial
Turck Vilant Systems Oy, Finland Filial

Turck Vilant Systems Oy, Finland Filial

Om oss

Turck Vilant Systems levererar nyckelfärdiga track & trace-lösningar till industrikunder över hela världen. Vår egenutvecklade track & trace-plattform består av ett intelligent RFID-system. Dessutom kan den utökas med aktiva spårningselement, såsom BLE (Bluetooth Low Energy), GPS eller annan IoT-utrustning vid behov.

RFID- och IoT-baserade lösningar överbryggar klyftan mellan den fysiska världen och företagets IT-värld. Företagets IT-system kan till exempel inte se vad operatörerna i produktionen eller på lagret gör. Därför fungerar vårt IoT- och RFID-system som en brygga och verifierar att rätt material och verktyg används under produktionsupptrappningen. Och i slutet av en produktionslinje ger vår lösning unika identiteter till färdiga produkter eller produktionssatser, så att spårningssystemet automatiskt kan övervaka deras lagerplats, tillgänglighet och leveransstatus.

Vi utrustar dockningsdörrar, gaffeltruckar, mobila enheter och transportband med RFID, sensorer och andra IoT-enheter för att spåra enskilda produkter, lådor, rullburar eller pallar som används för frakt. Turck Vilant Systems RFID-system stöder användning av RFID på gaffeltruckar, transportband, mobila enheter och grindar för att säkerställa att rätt artiklar plockas, används och skickas.

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top