Weland Solutions AB

Weland Solutions AB

Om oss

Weland Lagersystem är en ledande leverantör av lösningar för lagerhantering och logistik. Vi levererar kundanpassade och optimerade hissautomater samt lagerinredning. I vårt sortiment av lagerinredning ingår bland annat pallställ, grenställ, utdragsenheter och sigmabalkar. Med rätt produkter på rätt plats är det enkelt att effektivisera hela produktionen.

Vårt koncept är samma sedan starten – att leverera svensktillverkade produkter som effektiviserar lagerhantering och logistik. Vår styrka är vår höga kompetens och lyhördhet. Vi arbetar alltid nära våra kunder och försöker alltid tillgodose deras behov. Weland Lagersystem strävar efter att alltid leverera så effektiva lösningar som möjligt.

Idag ingår Weland Lagersystem AB i Welandkoncernen med en omsättning på cirka 1 500 miljoner kronor och 900 anställda. Weland Lagersystem är ett globalt företag som finns representerade i åtta länder och våra produkter finns representerade i ett tjugotal länder. Trots vårt globala varumärke så sker fortfarande all vår utveckling, konstruktion och tillverkning i Gislaved.

Vi strävar efter att möta framtidens krav på logistik och lager. Vi arbetar ständigt med produktutveckling och är en långsiktig partner som du kan lita på. Våra noggranna rutiner garanterar effektiv lagerhantering och produkter med lång livslängd. Vi drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för dig som kund.

Nyheter

Smart däckförvaring med hissautomat

Smart däckförvaring med hissautomat

Weland Lagersystem har tagit fram en smart kundanpassning för att förvara däck. Däckförvaringen innebär att däcken lagras i en Compact Double hissautomat, vilket både sparar tid och minskar personalkostnaderna.

Traditionellt sett förvarar däckgrossister

Läs mera »
Kundanpassade hissautomater

Kundanpassade hissautomater

Weland Lagersystem har flera olika modeller av hissautomater för att kunna hitta den bästa lösningen till kunden. Vi kundanpassar alla hissautomater och hjälper er att välja modell utifrån lokalens förutsättningar och er verksamhet.

Två av våra populäras

Läs mera »

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top