Meet the team – Gresa Maliqi

Event & Marketing Specialist Gresa Maliqi

Gresa Maliqi kommer med färsk kunskap från Göteborgs Universitet och har två års erfarenhet inom bygg- och techbranschen. Idag har vi på Logistics & Automation turen att ha henne i vårt team som Event & Marketing Specialist. 

Berätta lite mer om dig själv 

Jag har alltid varit intresserad av psykologi och hur mycket kommunikation faktiskt påverkar oss, både i den privata som professionella sfären. Därför bestämde jag mig för att gå Medie- och Kommunikationsvetenskapliga programmet vid Göteborgs Universitet. Vid sidan av studierna jobbade jag även som Communications Assistant och Communications Manager i ungefär två år och har idag lyckats få rollen som Event & Marketing Specialist på Easyfairs. Jag får alltså möjligheten att jobba med Logistics & Automation och kunde inte vara gladare. Det är en bransch jag har mycket kontakt med och de intressanta samtal och utmaningar som logistikbranschen möter just nu gör det till en bransch man verkligen vill ta del av. 

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Jag kan föra mig på 5 språk. Svenska och engelska kommer inte som en chock, men mina rötter från Kosovo sätter även albanska på listan. Dessutom växte man upp i Strömstad, så norskan kommer på köpet. Det femte språket är tyska, men det är väldigt basal skoltyska. Nästa språk på “att-lära-sig”-listan är arabiska, därefter kommer mandarin.

Man hade inte kunnat kalla mig smidig. Jag har väldigt otur när jag springer, går, står… andas. Ja, jag har så mycket otur att jag har fått direktnummer till min läkare och nästan käkar lunch ihop.

Jag älskar filmer och serier – speciellt fantasy. Harry Potter, Marvel-filmerna och Lord of the Rings kan man se om igen utan att någonsin tröttna. 

Vill du komma i kontakt med Gresa så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Logistics & Automation på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top