Revolutionerande logistik hos Boozt: Automatisering och smarta system för maximal effektivitet

Our Stories from Logistics & Automation

På Logistics & Automation bjöds publiken in till en unik och insiktsfull presentation av Stina Holm Carlsson och Tobias Sjölin ifrån klädjätten Boozt. Stina och Tobias delade med sig av en fängslande inblick i Boozts banbrytande AutoStore-anläggning, som är en av världens största anläggningar med över 1,2 miljoner bins.

AutoStore är ett automatiserat lagrings och plocksystem som används inom logistik och lagerhantering. Systemet består av bins som staplas ovanpå varandra i ett rutnät och som kan röra sig åt alla håll. Autostore-systemet är välkänt för sin flexibilitet och dess lagringsmöjligheter , vilket gör det särskilt anpassningsbart för olika typer av lagring och distribution.

Att satsa på ett mer automatiserat lager, har gjort det möjligt för Boozt att kunna matcha det ökade önskemålet ifrån kundbasen om snabb och säker leverans. Det framkom även att Boozts framgångar inte enbart kan tillskrivas automatisering, utan det riktades även fokus mot det aktiva arbetet med att effektivisera företagets logistikprocesser och den avgörande roll som Boozt och deras egnautvecklade system spelar för att uppnå framgång. Presentation gav en inblick i Boozts framstående position inom logistikteknik och deras kontinuerliga utveckling inför framtiden.

I linje med Boozts grundidé betonade Stina & Tobias att effektiviteten inte enbart ligger i automatiseringen.  Det är snarare i konsten att aktivt lösa och effektivisera logistikproblem. En kombination av avancerad automatisering på strategiska platser, tillsammans med företagets egen erfarenhet. Detta möjliggör det som en gång ansågs omöjligt för aktörer inom branschen.

Stina och Tobias seminarie markerar inte bara Boozts imponerande teknologiska bedrifter utan också deras engagemang för att vara en ledande kraft i formandet av logistikbranschens framtid.

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top