Meet the team – Jennie Gudmundsson

Senior Sales Executive Jennie Gudmundsson

Jennie är ansvarig säljare för bland annat Logistics & Automation Stockholm. Med sina 7 år på företaget besitter Jennie en otrolig kompetens och expertis inom mässor och flertalet branscher. Jennie är teamets energiknippe, ständigt på tårna och nyfiken på att lära sig allt om våra utställare.  

Berätta lite mer om dig själv 

Redan under min utbildning visste jag att jag skulle arbeta med mässor och events och hade turen att få komma till Easyfairs. Jag älskar känslan av att se när hallkartan fylls och sen få chansen att se den fyllda mässhallen i verkligheten. Då känner man verkligen att allt ens hårda arbete är värt det! Att tillsammans med alla som är involverade från mitt team, till utställare, partners, talare och besökare skapa mötesplatser där magi händer är helt fantastiskt!

Logistics & Automation Stockholm är en fantastisk mötesplats. Innehållet på mässan, de ämnen som diskuteras och bredden på utställarna är några delar av det som gör mässan så rolig att arbeta med! 

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Pokémon Go har inte dött ut för mig. Varje chans jag får kollar jag gärna om det finns några roliga pokémons runtom mig. Är det ett gym kan jag stanna där i timmar! 

Jag älskar parasailing och känslan av vinden i håret och att känna sig nästintill tyngdlös. 

Favoritband är självklart Volbeat och det vet alla runtom mig. På min födelsedag fick jag en Volbeat-poncho av mitt fantastiska team som jag väldigt gärna gosar in mig i. 

Vill du komma i kontakt med Jennie så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Logistics & Automation på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top