Meet the team – Victor Håglund

Victor Håglund, Sales Executive

Med utbildning inom B2B-försäljning och glöd i ögat var Victor ett självklart tillskott till teamet bakom Logistics & Automation. Hans bakgrund inom lager gör att han får en djupare förstående för vilka utmaningar som logistikbranschen möter. 

Berätta lite mer om dig själv 

Jag är uppvuxen med säljare i min närhet och har sedan jag varit liten velat bli en säljare efter jag sett hur de arbetar. Att träffa så många olika människor, resa och skapa affärsrelationer som tillslut kan bli vänskapligt är en stor del till varför jag valde att påbörja min utbildning som försäljare B2B. 

I utbildningen fick jag en bred inblick i vilken typ av säljare jag vill bli. Ett fokus på långsiktiga kundrelationer där båda parter går mer ett leende efter affär är något jag ville arbeta med. Detta leende kan man hitta på Easyfairs. Att i team ha en så stor påverkan för att anordna och skräddarsy mässor till att bli lyckat för alla parter, till att träffa & knyta kontakt med alla utställare, besökare och talare kommer vara en otroligt rolig resa.

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Om jag äter något gott så får jag tillslut hejda mig själv, finns inte riktigt något stopp på hur mycket mat jag kan äta.

Jag älskar coola teknik prylar, har en väckarklocka med roliga funktioner som andningshjälp för att somna, soluppgång när man ska vakna etc. (fastän jag inte använder den).

Kan ett grymt partytrick där jag kan skapa ånga från munnen när som helst vart som helst! 

Vill du komma i kontakt med Victor så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Logistics & Automation på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 


HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top