Meet the team – Richard Johansson

Sales Executive på Logistics & Automation

Richard Johansson är vårt senaste tillskott på Logistics & Automation och har lång erfarenhet av försäljning och eventbranschen. Han har arbetat med att planera och genomföra evenemang på både B2B- och B2C-marknader, inklusive mässor, galor och turnéer. Nu är han taggad på att träffa logistikbranschen och vara med och göra Logistics & Automation mässan till en succé.

Berätta lite om dig själv 
Jag heter Richard och jag är 42 år gammal. För närvarande bor jag i en Villa i Landvetter tillsammans med min 7-åriga dotter. Min karriär har huvudsakligen varit inom försäljning och eventbranschen, där jag har haft möjlighet att arbeta med en mängd olika evenemang, inklusive mässor, galor och turnéer både för B2B- och B2C-marknader. Förutom mitt arbete inom evenemangsvärlden har jag också en passion för idrott och har en bakgrund inom handboll på både nationell och internationell nivå. Jag är också väldigt intresserad av ny digital teknik och uppdaterar mig ständigt på den senaste utvecklingen inom området.

Dina förväntningar på Logistics & Automation mässan?
Jag har höga förväntningar på mässan då jag sett på våra andra mässor under årets gång haft en väldigt positiv utveckling med många intressanta besökare, utställare och talare. Mässor just nu har en hög ”IT” faktor och leads genereringen ligger på topp. Jag förväntar mig en givande upplevelse som kommer ge en djupare förståelse för de senaste trenderna, möjligheterna och utmaningarna inom Logistik och automation.

Varför ska man vara på plats den 4-5 Oktober på Kistamässan?
Tänk dig möjligheten att upptäcka de senaste produkterna och lösningarna inom logistik och automation på en enda plats. Logistics & Automation mässan den 4-5 oktober erbjuder just detta och mycket mer. Du kommer att ha möjlighet att nätverka med andra besökare och utställare, lära dig om de senaste trenderna och utmaningarna inom branschen och få inspiration till nya idéer och lösningar som kan förbättra din verksamhet.

Med ett brett utbud av utställare och seminarier kommer du att få en unik möjlighet att uppleva de senaste teknologierna, systemen och maskinerna inom logistik och automation. Genom att delta i mässan kan du öka din kunskap och förståelse för vad som krävs för att göra din verksamhet mer effektiv och konkurrenskraftig. Missa inte chansen att delta i denna branschledande händelse och få möjligheten att interagera med experter, leverantörer och andra besökare som delar din passion för logistik och automation. Logistics & Automation mässan den 4-5 oktober är en investering i din framtid och ett steg mot att förbättra din verksamhet. Vi ser fram emot att välkomna dig till mässan och dela denna upplevelse med dig.

Vill du komma i kontakt med Richard så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Logistics & Automation på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top