Så hanterar Logistics & Automation coronasituationen

Hantering av Coronasituation

Date: 2020-03-26

Spridningen av Coronaviruset Covid-19 fortsätter i snabb takt över världen och Sverige. Easyfairs och Logistics & Automation ser allvarligt på situationen och vi gör allt vi kan för att ta hand om våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Samtidigt gör vi vårt bästa för att hålla igång vår verksamhet och bidra till att hålla samhällshjulet i rullning.

Vi planerar fortsatt för att genomföra Logistics & Automation den 30 september till den 1 oktober 2020. Logistics & Automation ämnar verka som ett redskap för att hjälpa industrin tillbaka med en rivstart när krisen är över. Därför fortsätter vi att arbeta aktivt med att skapa en stark och viktig mötesplats för hela logistikbranschen. Vill du prata vidare om mötesplatsen? Vi finns tillgängliga som vanligt och du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan. 

Säkerheten för våra besökare, utställare och partners kommer alltid gå först. Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19. Den mötesrestriktion som regeringen fattat beslut om, gäller tills vidare. Vi följer utvecklingen noggrant och kommer skyndsamt publicera information på våra webbplatser samt i andra kanaler kring våra arrangemang ifall detta skulle påverka Logistics & Automation.

Kontaktuppgifter:
Connie Wallace
connie.wallace@easyfairs.com
0704 34 45 01

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top