The Yelper – Bygg din kommande arbetsplatslösning online

The Yelper – Bygg din kommande arbetsplatslöning online

Våra utställare WFI lanserar nu en ny 3D-konfigurator, The Yelper, som möjliggör uppbyggnaden av en ny arbetsplatslösning direkt online. Genom att välja modell, storlek, funktioner och addera de tillbehör som önskas kan du nu visualisera hur arbetsplatslöningen kommer att se ut. Placeringen av de olika tillbehören görs via en smidig drag-and-drop-funktion.

Det är möjligt att flytta runt tillbehör och ändra val i konfigurationen – lösningen uppdateras löpande i en 3D-vy. Det går att spara och dela sin konfiguration till andra och de går att efterfråga en offert av sin konfiguration direkt i verktyget. 

The Yelper finnas tillgänglig på www.wfi.se – testa den nu direkt ►

Vill du veta mer om WFI? Besök deras hemsida här

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top