Familjeföretaget ABUS Kransystem ställer ut på Logistics & Automation 2023

Mässgolvet på Logistics & Automation fylls stadigt upp och det var en självklarhet för ABUS Kransystem att de skulle ha en plats på hallkartan. Sedan 1965 har företaget försett sina kunder med kranar och telfrar, men trots sina år ser ABUS Kransystem till att alltid förnya sig och sina produkter. Låt oss dyka djupare i ABUS Kransystem och deras deltagande på Logistics & Automation 2023!

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?

ABUS Kransystem är en av de ledande traverskranstillverkarna på den europeiska marknaden med ett globalt återförsäljarnät inom försäljning och service. Våra 1200 medarbetare på huvudkontoret i Gummersbach, Tyskland (inkl. dotterbolag) förser marknaden med kranar och telfrar med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. På svenska marknaden är ABUS Sverige Gruppen en av de största aktörerna och erbjuder kranbanor, ergonomiska lyftprodukter, lyfttillbehör, service, utbildningar och finansieringstjänster.

Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?

Vi kommer att prata om våra produkter, och visa utvalda delar av vårt program för lyftutrustning. Vi erbjuder även nyckelfärdiga lösningar som vi gärna diskuterar med besökarna på Logistics & Automation.

  • Optimering av materialhantering (t.ex. rätt kran för rätt jobb, stålkonstruktioner och  finansieringshjälp)
  • Professionell rådgivning
  • Leverans, montage och idriftsättning hos kund
  • Omfattande reservdelshållning i Sverige samt erbjudande om service
  • Utbildning för kunder gällande kranunderhåll/användning/traversförarutbildning

Vad ser ni fram emot mest med mässan?

Få chans att kunna knyta nya kontakter är ambitionen, och även få möjlighet att träffa befintliga kunder. Mässan är en bra arena att träffa alla på en och samma gång.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet? 

Vi får möjlighet att träffa på inköpare och beslutsfattare som är intresserade av att uppdatera portföljen samt upptäcka nya produkter och lösningar. Vi ser fram emot att träffa tillverkande industrin, produktions- och inköpsansvariga samt underhållsansvariga på mässgolvet.

Det ska bli spännande att se er på mässgolvet den 4-5 oktober 2023!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top