Zetes AB optimerar försörjningskedjan på Logistics & Automation 2023

Nu är det bara ett år kvar tills Logistics & Automation går av stapeln den 4-5 oktober på Kistamässan. En av dem som kommer pryda mässgolvet är ingen mindre än Zetes AB som har jobbat med optimering av arbetsflöden i över 30 år. Låt oss lära känna dem lite bättre!

Vilka är Zetes AB?

Zetes är ett internationellt teknikföretag med fokus på optimering av försörjningskedjan. Vi strävar alltid efter att förnya oss och erbjuda marknaden smidiga, anpassningsbara och framtidssäkra lösningar. 

Med över 30 års erfarenhet av optimering av arbetsflöden har vi blivit en pålitlig rådgivare för ledande företag i hela EMEA som förlitar sig på oss för att effektivisera sina affärsprocesser. År 2017 blev vi en del av Panasonic Corporation och är idag ett helägt oberoende dotterbolag.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?

Det ska bli kul att komma till Logistik & Automation 2023 och visa upp våra innovativa lösningar för försörjningskedjan. Just nu är det mycket spännande som händer inom supply chain och logistik, inte minst vad gäller digitalisering, robotar och automation.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet?

Det är en fantastisk möjlighet för oss att nå ut till den svenska marknaden och särskilt att få träffa företag inom supply chain och logistik. I dag arbetar vi med mer än 80 % av de 500 främsta europeiska distributionsföretagen som vänder sig till oss för att få råd om hur man kan optimera sina affärsprocesser. Detta vill vi visa den svenska marknaden på Logistik & Automation 2023.

Dessutom är det roligt att återigen få träffa kunder och branschkollegor fysisk!

Vad kommer ni visa upp på mässan och vad kan besökarna förvänta sig när de besöker er monter?

Det är nu viktigare än någonsin för organisationer att anamma ny teknik för att uppnå en framtidssäker logistik. 

I vår monter kommer besökare kunna prata med oss om frågor kring automatisering, datadelning, artificiell intelligens (AI) och robotar. På plats har vi även demonstrationer med lagerrobotar, kamera- och visionsteknologier (machine vision), nästa generations röststyrda lösningar och mycket mer.

Vi ser fram emot att få träffa alla igen!

Vi ser fram emot att träffa er också, Zetes AB!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top