Välkommen till mässgolvet önskar vi Bertling

Vi vill härmed hälsa Bertling varmt välkommen till Logistics & Automation 4-5 oktober 2023. Det är med stor glädje vi välkomnar Bertling, som är välkänt för sin expertis inom global logistik och sjöfart. Ni hittar dem på mässgolvet i monter J:13. 

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör
Bertling är ett logistikföretag som ingår i The Bertling Group, en global koncern med kontor över hela världen. Vi är specialiserade på spedition inom alla transportslag och erbjuder skräddarsydda logistiklösningar med hög flexibilitet och personlig service.

Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi strävar efter att optimera våra kunders logistikflöden & transportkedjor. Därför önskar vi diskutera utmaningar, möjligheter och framtida logistiklösningar tillsammans med er. Vi kommer även att visa upp våra senaste lösningar för vätsketransporter.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser fram emot att få möjlighet att diskutera logistik med andra branschaktörer och logistikentusiaster, och att knyta nya kontakter för att öka vårt nätverk.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet? Vad är ert mål med ert deltagande?
Ett av våra ledande värdeord är ”Share knowledge generously” och vi är övertygade om att det finns mycket att lära från möten med branschaktörer och samarbetspartners inom logistikbranschen. Vidare ser vi det som en viktig del av vår personliga service att ta chansen att mötas på plats för att bygga starka relationer.

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top