Logistics & Automation lanserar fokusområden

Logistikbranschen står inför en rad utmaningar som idag kräver en kombination av innovation, hållbarhet och automation för att lyckas. På Logistics & Automation 2023 lägger vi därför ett extra fokus på just dessa tre områden, innovation, hållbarhet och automation.

Framstående leverantörer och nytänkande aktörer samlas alla på Logistics & Automation 2023 för att presentera de senaste trenderna inom logistik, nya tekniker, material och lösningar. Syftet är att diskutera och hitta hållbara sätt att möta branschens utmaningar genom att dra nytta av framtidens innovation och automatisering.

Evenemanget Logistics & Automation 2023 kommer att täcka en bred skala av ämnen, inklusive användningen av artificiell intelligens (AI), teknikutveckling och logistiklösningar för 4PL. Dessutom kommer det att finnas en stark inriktning på att förstå och anpassa sig till en snabbt växande bransch.

Sammanfattningsvis är det genom innovativa lösningar, hållbarhet och automation som vi möter logistikbranschens utmaningar på Logistics and Automation 2023. Genom att vara proaktiva och driva innovation inom branschen kan vi skapa en hållbar framtid för logistiksektorn och bidra till en mer hållbar värld.

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top