Välkommen Sofia Thunberg som talare på Logistics & Automation

Vårat talarprogram växer och vi är glada att kunna presentera Sofia Thunberg som talare på Logistics & Automation den 4-5 oktober på Kistamässan i Stockholm.

Sofia Thunberg är en framstående doktorand inom Kognitionsvetenskap med erfarenheter inom AI, robotar och teknik. Hennes specialområde ligger i interaktionen mellan människor och robotar. Ett ämne hon har ägnat flera år åt att studera och utforska.

Som aktiv teknikförespråkare vill även Sofia öka kunskapen och främja den sociala acceptansen av robotar i samhället. Hon anser att det är viktigt att människor förstår potentialen och möjligheterna som robotteknik kan erbjuda samtidigt som man tar hänsyn till deras eventuella farhågor och bekymmer.

Sofias föredrag heter “Robotar och artificiell intelligens på arbetsplatsen”. Det handlar om hur robotar och automatiserade system kan anpassas efter människan och vilka utmaningar vi står inför när roboten blir vår arbetskamrat.

Man kan se Sofias föredrag och mycket annat på Logistics & Automation den 4-5 oktober på Kistamässan i Stockholm.  

 

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top