Tobias Sjölin från Boozt intar scenen på Logistics & Automation 2023!

Välkommen att lyssna till Tobias Sjölin  den 4 oktober kl. 16.15-16.45 på logistikscenen. 

Tobias Sjölin har sedan 2004 arbetat med e-handelssystem med speciellt fokus på logistik och finans. Sedan 2010 arbetar han på Boozt, där han har varit med och byggt upp all den infrastruktur inom system och automatisering som har gjort Boozt till den storspelare inom fashion-ecommerce de är idag.

Tobias kommer att ta oss med på en resa genom hemligheten bakom Boozts imponerande effektivitet, där han kommer att utforska hur de inte bara förlitar sig på automation, utan även fokuserar på att effektivisera processer och använda sina egenutvecklade system för att uppnå det omöjliga. Under föreläsningen kommer vi att få en exklusiv inblick i hur Boozt styr sina volymer genom att smart kombinera avancerad automatisering på rätt plats med deras egen logik och erfarenhet. Kom och lyssna på Tobias Sjölin den 4 oktober kl. 16.15-16.45 på logistikscenen för att bli inspirerad av Boozts innovativa tillvägagångssätt. Love the problem – not the solution!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top