PLAN - En lagerautomationsresa

Logistics & Automation kan nu tillsammans med biståndsorganisation PLAN presentera en nätverksträff som fokuserar på lagerautomation. Apotekets egen automationsexpert Olle Carls tar med oss på en lagerautomationsresa! Mellan 13.00 – 14.30 den 4 oktober kan du ta med dig dina framtida utmaningar och frågeställningar för att med hjälp av nätverket hitta lösningar.

 

Är du intresserad av att förstå mer om lagerautomation eller står du kanske inför en automationsresa? Kom på Plans nätverksträff med fokus på automation. Vi träffar automationsexperten Olle Carls som ansvarat för Apotekets automationsresa. Apoteket har tagit in e-handelslogistiken i egen regi och byggt en helautomatiserad lösning. Under nätverksträffen kommer vi presentera case från verkligheten kopplade till just logistik och automation utifrån en användares perspektiv. Goda och mindre goda erfarenheter från sådana projekt. Vi får reda på vad Olle vill att du ska tänka på om du står inför en automationsresa. Vi utlovar även en kunnig publik med utmanande frågor, och ta gärna med dig dina egna utmaningar och frågeställningar, vi kommer få tid att diskutera best practice och utmaningar.

Var: På Logistics & Automation, Kistamässan Stockholm, konferensrum E:3
När: 4 oktober kl 13.00-14.30

Tryck länken nedan för anmäla dig till seminariet.

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top