E-handelstips, för dig som arbetar med e-handel

Senaste nytt för dig inom e-handeln

På webbtidningen E-handelstips har man samlat de 40 vassaste och mest kompetenta skribenterna inom området för att förse alla som arbetar med eller utvecklar e-handel up-to-date med det senaste nyheterna.

– Jag vill främja utvecklingen av svensk e-handel och uppmuntra varje handlare att ständigt hålla sig uppdaterad med det senaste inom branschen. Man kan alltid bli bättre, säger Johan Svenring Björklund, grundare av Ehandelstips.se.

Johan startade webbtidningen för 5 år sedan för att han saknade en samlad svensk webbtidning där man som e-handlare kunde få ta del av de absolut bästa tipsen kring hur man bygger upp en e-handel i världsklass.

– Modellen är enkel. Jag har samlat skribenter som har den absolut bästa spetskompetensen inom områden som e-handel, marknadsföring, social media, logistik och betalning, säger Björklund som själv arbetar som utvecklare och har byggt ett flertal framgångsrika e-handelsportaler, sajter och affärssystem.

Tanken är med Ehandelstips.se är att man som e-handlare ska få djupgående läsning som verkligen tillför nytta.

– Ungefär en gång i månaden skickar vi även ett nyhetsbrev till de 13 000 e-handlarna.
Det är Sveriges största utskick riktat till e-handlare fylld mer artiklar och tips.

5 artiklar på E-handelstips.se som alla borde läsa:

– Enkelt, snabbt eller säkert – hur väljer vi betalsätt på nätet? Ebba Edlund
– Kan du friskriva dig från prisfel? – Oscar Cornel
– Orsaken till att ett klick kan kosta 400kr – Christian Rudolf
– 7 strategier för riktigt lönsamma Facebookannonser – Jonas Carlström
– Länkar är viktigt! – Christer Petersson

Besök e-handelstips för att hitta spännande artiklar om de senaste inom e-handel

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top